RIGGING hardware ahli

20 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Linyi Guntur Rigging CO., LTD diadegkeun dina 1998, ayana di Linyi Kota, Propinsi Shandong. pabrik urang geus husus dina garis rigging hardware kami nyadiakeun Bulan lega produk, kayaning klip tali kawat, shackles, turnbuckles, kait, cingcin, thimbles, sleeves tur jadi on.Focus dina ngembangkeun diversified, urang ngawangun hubungan alus kalawan pabrik ranté, webbing slings pabrik, blok pabrik katrol, beban binders pabrik jeung pabrik produk stainless steel, pikeun mastikeun kaperluan béda tina klien kami kalayan kualitas pangalusna sarta harga kalapa.

 

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui
WhatsApp Online Chat!