Rigging HARDWARE EXPERT

20 Taun Manufacturing Pengalaman

Linyi Thunder Rigging CO., Ltd iki diadegaké ing taun 1998, dumunung ing Linyi City, Langkawi District. kita pabrik wis specialized ing baris saka rigging hardware, kita sumber kisaran saka sudhut produk, kayata klip tali kawat, blok, turnbuckles, pancingan, dering, thimbles, lengen klambi lan on.Focus ing pangembangan macem, kita mbangun sesambetan apik karo pabrik rentengan, webbing Slings pabrik, pemblokiran pabrik katrol, mbukak Binders pabrik lan pabrik produk stainless steel, kanggo njamin kabutuhan beda kita klien karo kualitas apik lan competitive price.

 

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane
Tampilan Online Chat!